Geit voor site

Stadsboerderij

“Wanneer gaan jullie open?”

18 mei 2020

De laatste weken wordt ons steeds vaker gevraagd: wanneer gaan jullie weer open? En we hebben goed nieuws. Vanaf juni willen we – in beperkte mate – weer opengaan!

Heemtuin
De Heemtuin is vanaf 1 juni vrij toegankelijk. We hebben een voorkeursroute (één-richting) uitgestippeld en een aantal plekken afgezet. Natuurlijk vragen wij mensen die koorts of keelpijn hebben om thuis te blijven en de anderhalve meter afstand geldt ook hier.

Stadsboerderij Darwinpark
Ook de Stadsboerderij gaat vanaf juni weer open, maar in beperkte vorm. Bezoekers zijn welkom op dinsdag, woensdag en donderdag (tussen 10.00- 12.00 uur of tussen 14.00-16.00 uur). Het is noodzakelijk om te reserveren en er geldt een klein entreebedrag om alle extra kosten te kunnen betalen. Ook op de Stadsboerderij wordt een voorkeursroute aangegeven en zijn alle binnenruimten (dus ook de toiletten!) afgesloten. Bezoekers kunnen een speurtocht over ons ruime terrein volgen – zodat er nergens opstoppingen hoeven te ontstaan.

Museum E. Heimans
Omdat ons natuurmuseum een ‘doe- en ontdekplek’ is waar bezoekers van alles mogen aanraken, blijft het museum tot nader order gesloten. We onderzoeken de mogelijkheid om uitsluitend kinderen te ontvangen, maar wachten daarvoor eerst de evaluaties in het onderwijs af.

Binnenkort volgt er meer informatie over de openstelling én wordt ook het reserveringssysteem voor de Stadsboerderij actief.