Trekvlotje

Stadsboerderij

Dicht & Open

20 december 2021

Het was weer een dreun voor velen, de persconferentie van afgelopen zaterdag 18 december. Voor ons betekent het dat het natuurmuseum weer is gesloten t/m 14 januari. Afgelopen week werd net de nieuwe wisselexpositie Schatgraven geplaatst. Hopelijk gaan bezoekers er vanaf half januari alsnog van genieten.
De Stadsboerderij en de Natuurspeelplaats mogen wél open blijven. Op de website van de rijksoverheid staat het volgende vermeld: “Locaties die open mogen blijven:” […] “Buitenspeeltuinen en kinderboerderijen zonder winstoogmerk die worden beheerd of geëxploiteerd door een gemeente, vereniging, stichting of groep individuen zonder rechtspersoonlijkheid en die zijn gericht op de betreffende buurt, wijk of gemeente.”

Zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/open-en-gesloten-winkels

We zijn heel blij dat – zeker in deze donkere tijden – de Stadsboerderij en de Natuurspeelplaats bezocht mogen blijven worden! Alle binnenruimten zullen gesloten blijven voor bezoekers en wanneer het te druk wordt, zullen wij de locatie alsnog sluiten.
Veel sterkte iedereen de komende tijd en heb wat aandacht voor een ander.