Toneel vrijwilligers

Projecten

Dansend het jaar uit

18 december 2023

Afgelopen donderdag hadden we een flitsend ZNMC-feest voor medewerkers en vrijwilligers. Het vond plaats in het Zaanse Toneelhuis, aan de Cornelis van Uitgeeststraat in Zaandam. Een zeer geschikte en ruime locatie met een sfeervol toneelzaaltje.
Eerst kon iedereen kiezen om aan een workshop mee te doen: toneel of zingen. Het blijkt dat er heel wat verborgen talentjes rondlopen bij het ZNMC! Er werd prachtig gezongen en boeiend toneel gespeeld.
Later op de avond speelde de band de Makkelijke Mannen, waarbij de voorzitter van onze Raad van toezicht (Eric Hoorn) zingt en gitaar speelt. Terwijl zij speelden werd er flink gedanst en meegezongen. Er was daarnaast volop tijd en gelegenheid om met elkaar bij te kletsen. Voor het vertrek kon iedereen nog een kerstpakketje ophalen met wat smakelijke ingrediënten. We zetten onze vrijwilligers graag af en toe in het zonnetje, want zonder hun hulp redden wij het nooit.
De avond is grotendeels georganiseerd door onze top-vrijwilliger Nicolette Zwart. Het was voor het eerst dat er zo’n ZNMC-avond werd georganiseerd. Maar het was super gezellig, dus misschien groeit het wel uit tot een traditie!