Opening NSP 2

Stadsboerderij

Kom spelen!

12 juli 2021

De natuurspeelplaats is op donderdag 8 juli officieel geopend. En wat een grandioos succes was de eerste dag! De opening werd verricht door wethouder Annette Baerveldt en twee kinderen van basisschool De Gouw (Girayllisiyo en Mayumi). Baerveldt vertelde hoe belangrijk en leuk zo’n mooie speelplek is, zeker in de wijk Poelenburg!
De aanwezige kinderen onderschreven haar woorden meteen, want toen de poort open ging was er geen houden meer aan. Tientallen kinderen renden naar het vlot en de klimtoestellen om er op te gaan spelen.
In het begin waren er gratis suikerspinnen, limonade, koffie, thee en cakejes die door cliënten van Odion gemaakt waren. ’s Middags werd het nog een stuk drukker. De eerste dag hebben we meer dan duizend bezoekers ontvangen. Op vrijdag was het vanwege het heerlijke weer en het begin van de schoolvakantie nog drukker! We zien kinderen van alle leeftijden genieten van onze natuurspeelplaats.

We kunnen nog steeds ook vrijwilligers gebruiken, voor het (groen)onderhoud, toezicht, horeca en andere werkzaamheden. Wil jij ons helpen, neem dan contact met ons op of meld het aan een van onze medewerkers. Er is altijd genoeg te doen!