Zakelijk

Op zoek naar een organisatie die met u meedenkt en meewerkt? Bij het Zaans Natuur & Milieu Centrum bent u aan het juiste adres! Door ons uitgebreide netwerk en gericht lokaal opereren bieden wij creatieve, simpel uit te voeren en goed werkende oplossingen. Hierdoor past een plan vaak beter bij het doel en de mogelijkheden van de initiatiefnemer en wordt bovendien op het gebied van natuur en duurzaamheid meer bereikt. Zo ontstaan win-win situaties waar alle partijen baat bij hebben.

Wat kan het Zaans Natuur & Milieu Centrum (ZNMC) voor u betekenen?

  • Kennisuitwisseling, educatie en beleving
    U kunt bij ons terecht voor educatieve projecten, lezingen, excursies, korte cursussen en informatie over lokale ontwikkelingen op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid.
  • Organisatie en communicatie
    Wij bieden ondersteuning bij de organisatie van projecten, activiteiten en campagnes en tevens kunnen wij de werving en communicatie hierbij verzorgen. Kortom, op professionele wijze kunnen wij u ontzorgen.

Lees hierover meer bij Projecten en Educatie

 
Copyright
De informatie op deze site, zowel tekst als beeldmateriaal, valt onder copyright© van het Zaans Natuur en Milieu Centrum
Disclaimer
Het Zaans Natuur en Milieu Centrum streeft naar correcte en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat alle informatie juist en volledig is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina’s geen rechten worden ontleenten aanvaardt het Zaans Natuur en Milieu Centrum geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Het Zaans Natuur en Milieu Centrum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.