Leerlingen SMC

Natuurmuseum

Denk mee!

24 november 2022

Leerlingen van het St. Michaël College denken mee over ons nieuwe gebouw, zowel over de binnen- als de buiteninrichting. Een van de groepjes betrekt graag bezoekers bij hun onderzoek. Hieronder vertellen zij wat de bedoeling is:

Wij zijn Maite van der Pal, Puck Rozemeijer en Lindsay Luiting. Wij zitten op het st. Michaël College in Zaandam en we zitten in ons examenjaar, 6 vwo. Wij volgen het vak o&o en we doen hiervoor dit jaar een meesterproef. Dit is een opdracht die het hele schooljaar duurt. Deze opdracht doen we in samenwerking met het ZNMC. Zoals u misschien weet komt er een nieuw gebouw voor het ZNMC, het is aan ons de opdracht om mee te denken over de inrichting van dit gebouw.

We vinden het belangrijk om daarbij de mening van de toekomstige bezoekers te horen. We hebben daarom een korte enquête gemaakt en zouden het erg op prijs stellen als u deze voor ons in zou kunnen vullen. Het zal ongeveer 3 minuten duren. Alvast bedankt!

De enquête vindt u op: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclUrufA9ZDnjaFCmB3XQ02wXbO0FLj-SPPnQ1AMDuq3lqJ0Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

We hopen dat veel mensen de enquête invullen, zodat Maite, Puck en Lindsay er weer mee verder kunnen!