Pasen

Stadsboerderij

Eieren & takken

15 april 2022

Natuurlijk is er tijdens Pasen van alles te doen op de Stadsboerderij. Wij vieren dan namelijk altijd de verjaardag van onze wereldberoemde Tante Clara. Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je eieren komen schilderen en knutselen in de grote stal. Buiten is er een vuurtje waarop je broodjes kunt bakken. En er is nog veel meer te doen. De entree is gratis, voor de activiteiten vragen we een kleine bijdrage.
Als je dan toch op de boerderij bent… loop dan meteen even door naar de natuurspeelplaats. Klim over het water heen, vaar mee met het pontje en kijk uit over de wijk vanuit onze klimtoren. En als je dan moe bent, kun je ook nog even langs onze lammetjes en jonge geitjes. Als je niet achter hen aanrent, vinden zij het hartstikke leuk dat je op bezoek bent!
En via de weilanden kun je dan vervolgens naar ons natuurmuseum. In het leslokaal zit onze Annemieke met Takkie en zijn vele vrienden en vriendinnen. Annemieke weet (bijna) alles van wandelende takken (ze komen ook uit een ei!!) en misschien mag je er wel even eentje op je hand laten lopen. En weet: ze bijten niet, ze steken niet, ze prikken niet. Wandelende takken zijn gewoon superlief!