Ondertekening Bouwbedrijf Vet

Natuurmuseum

Vet Bouwbedrijf!

30 juni 2022

En weer komt onze circulaire nieuwbouw een stapje dichterbij. Op woensdag 29 juni is een bouwovereenkomst getekend met directeur Richard Vet (van bouwbedrijf Jan Vet uit Wormerveer). Er moeten nog een paar puntjes op de i worden gezet in verband met de aanvraag van de omgevingsvergunning. Als dat achter de rug is, kan er verder worden gewerkt.
Voor sommige materialen (zoals heipalen) is tegenwoordig een behoorlijke lange levertijd, die wel op kan lopen tot drie tot vier maanden. Gelukkig hebben we zo’n 80% van de materialen al in ons bezit. Dus als de bouw eenmaal begonnen is, dan kan het snel gaan.
Op de foto staan de directeuren van Bouwbedrijf Vet en van het ZNMC op de kanaalplaten die klaar liggen om weer gebruikt te gaan worden. Veel andere materialen liggen nu nog opgeslagen in een loods en zullen tzt naar onze locatie worden vervoerd.
Verder op de foto (vlnr): Ronald de Vries, Roger Jakobs (beiden gemeente Zaanstad), Ton de Koning (bouwbedrijf Vet), Eric Hoorn en Dick van de Geer (beiden raad van toezicht van het ZNMC).