baardagaam

Stadsboerderij

Baardagaams

12 december 2022

Sinds dit weekend hebben we nieuwe bewoners op de Stadsboerderij. We bereiden ons hiermee alvast wat voor op de verhuizing naar de nieuwbouw. Als de nieuwbouw er is, komt er immers ook meer ruimte op de Stadsboerderij om te gebruiken.
Behalve twee baardagaams (die luisteren naar de namen Willeke en Annemarie; alhoewel… echt luisteren willen ze niet echt) woont nu ook vogelspin Harige Harry bij ons. Harry heeft last van humeurigheid, dus we houden zijn hokje goed afgesloten.
In de toekomst willen we de ruimte nog meer ombouwen tot Reptielenhuis. Wij willen op die manier de dieren zichtbaar maken voor onze bezoekers en er voorlichting over geven. Het is absoluut niet de bedoeling om bezoekers aan te zetten zelf zulke huisdieren te nemen. Integendeel: kom ze lekker bij ons bekijken! Wij verzorgen ze goed en hebben er voldoende ruimte voor.
Willeke en Annemarie hebben het inmiddels al geweldig naar hun zin bij ons. Gelukkig staat Harige Harry op veilige afstand, want ze vinden wel dat hij af en toe wat vreemd hun kant op kijkt…