Vrijwilligers heemtuin werkkleding

Heemtuin

Modetuin

17 november 2022

Het ZNMC is een professionele organisatie – maar waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Nergens, want we hebben onze vrijwilligers keihard nodig! Op de stadsboerderij, in het natuurmuseum, de schooltuinen, de natuurspeelplaats en natuurlijk ook in de heemtuin. Het beheer zou ons volledig boven het hoofd groeien zonder die tientallen helpende handjes. En we kunnen altijd weer nieuwe krachten gebruiken!
Er wordt op dit moment nieuw vrijwilligersbeleid gemaakt. Want als vrijwilliger mag je natuurlijk ook iets terugverwachten. Informatie over nieuwe ontwikkelingen bij het ZNMC. Een Kerstpakket. Zo af en toe een leuke attentie. Gratis entree bij leuke ZNMC-activiteiten. En het allerbelangrijkste… heel erg veel waardering!
Voor de vaste krachten zorgen we bovendien voor goede werkkleren waarin de vrijwilligerstaken zo prettig mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Op de foto staat een deel van de heemtuin-vrijwilligers. Fantastisch dat ze door weer en wind bezig zijn om deze groene oase zo prachtig te houden!