IMG-20220522-WA0003

Stadsboerderij

Uit die jas!

15 mei 2023

Het is weer bijna zover. Onze kleine schaapskudde gaat naar de kapper. Of beter gezegd: de kapper komt naar ons toe. Aanstaande zondag – 21 mei – gaat het plaatsvinden. Onze dieren verheugen zich er al op dat ze straks weer in hun strakke zomer outfit mogen rondlopen.
Op Stadsboerderij Darwinpark maken we er een geweldig leuke dag van! Er is van alles te doen voor groot en klein. Er komt een uitdagende stormbaan waar je overheen kunt klimmen en klauteren. Je kunt je eigen buttons maken, klompjes schilderen en wollen schaapjes knutselen. Ook kun je leren hoe je een (limonade)koe melkt. Er zijn lekkere ijsjes, suikerspinnen, vers gebakken pannenkoeken én nog veel meer!
Bezoekers kunnen zich natuurlijk ook vermaken op onze natuurspeelplaats of even doorlopen naar het natuurmuseum waar de spannende expositie Rode Oortjes te bewonderen is. Ook deze expositie is leuk voor jong én oud. Want de speurtocht “Waar is mijn kind?” is voor de allerjongste bezoekers een aanrader. Entree voor het natuurmuseum bedraagt € 4,00.
De entree bij het schapen scheren is gratis, maar voor de activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. We beginnen om 10.00 uur en stoppen zo rond 16.00 uur met de activiteiten. Om 17.00 uur is de boerderij weer gesloten voor het publiek.