Ingebruikname glijbaan Clara

Stadsboerderij

Clara nu ook glijbaan!

21 april 2023

Al meer dan 45 jaar verzorgen wij op de Stadsboerderij Clara de kip-lessen! Vele tienduizenden kinderen zijn in die jaren bij onze tante op bezoek geweest. Nu is er ook een glijbaan in de vorm van onze Claartje. Op de natuurspeelplaats zijn veel speelmogelijkheden voor wat oudere kinderen, en wij vonden dat er ook nog wel iets voor de jongere kinderen mocht komen. Daarom deze prachtige op maat gemaakte glijbaan!
Kinderen van basisschool De Gouw waren de eersten die de glijbaan mochten uitproberen. En zij waren super enthousiast (net als juf Lizette)! We zullen ze zeker nog vaak terugzien op onze speelplaats.
De glijbaan hebben we kunnen aanschaffen dankzij bijdragen van Parteon (Huurder aan Zet), de voormalige speeltuinvereniging Het Westen en de Rabobank. We gaan het speelterrein voor de jongste kinderen nog mooi en groen omheinen, zodat de jongste bezoekers niet zomaar het water in kunnen lopen. Daarvoor ontvangen wij een bijdrage van de Regiodeal ZaanIJ. Wij danken onze sponsoren, mede namens onze bezoekers. Geweldig dat jullie ons (en onze wijk) zo steunen!