Dino expo Natuurmuseum Zaandam

Natuurmuseum

Dino’s in het Natuurmuseum!

31 maart 2019, 13.00 uur - 17.00 uur

T/m zondag 31 maart presenteert het Natuurmuseum  Zaandam de eerder zeer succesvolle interactieve, op kinderen afgestemde Dino-expo, met onder meer detailrijke, natuurgetrouwe kleine dino-modellen, afgietsels van tanden en klauwen van T.rex en Velociraptor, versteende dino-eieren, een replica van een Allosaurus kop, een replica van een reuze Brachiosaurus dijbeen. Er is een mooie collectie fossielen te bezichtigen en aan de museumbalie zijn prachtige fossielen en mineralen te koop. Dino’s … miljoenen jaren een succesvolle diergroep op aarde, totdat een forse meteoriet daar een stokje voor stak en ze deed uitsterven. Of toch niet?

De reguliere openingstijd: zondagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het museum bevindt zich direct naast het terrein van stadsboerderij Darwinpark, aan de Thijssestraat 1 te Zaandam. 

De entree voor het museum bedraagt 4 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Eerste twee begeleiders van betalende kinderen en donateurs gratis entree. LET OP: contante betaling. Geen pin aanwezig.