afval experience bew.

Educatieaanbod

Op het gebied van kennisontwikkeling, educatie en beleving zijn wij voornamelijk georiënteerd op het basisonderwijs maar zo mogelijk kunnen wij ook iets voor u betekenen inzake andere doelgroepen. U kan bij ons terecht voor educatieve projecten, lezingen, excursies op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. Ook bieden wij ondersteuning op het gebied van de organisatie en implementatie van educatieve projecten, activiteiten en campagnes. Tevens kunnen wij de werving en communicatie hierbij verzorgen.
Het ZNMC is een organisatie waarmee het prettig samenwerken is. Opdrachtgevers als Provincie Noord-Holland – Laag Holland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Gemeente Zaanstad en Staatsbosbeheer zijn voor ons bekende partners.

Basisonderwijs
Het basisonderwijs in Zaanstad maakt al 40 jaar gebruik van onze diensten op het gebied van natuur- en milieu educatie. En al decennia lang resulteert ons aanbod op jaarbasis in een respons van ongeveer 95 procent en een bereik van 30.000 schoolkinderen. De door ons beheerde voorzieningen zijn uitstekende educatieve “gereedschappen”; een stadsboerderij, een natuurmuseum, een heemtuin en een schooltuin. Daar willen we zuinig op zijn!

 

Bijlagen