kerst heemtuin Zaandam foto Wim Giebel

Heemtuin

Levende kerststal in heemtuin Zaandam

15 december 2018, 16.00 uur - 20.00 uur

Op zaterdag 15 december wordt in de heemtuin te Zaandam het Kerstverhaal verteld en nagespeeld, met een echte Jozef en Maria, met herders en een heuse engel. Allemaal rond de kribbe met het kindeke Jezus. Er is sfeervolle,  muzikale omlijsting door “Hailander”. Het betreft een doorlopende activiteit; het kerstverhaal wordt tussen 16.00 uur en 19.00 uur driemaal opgevoerd. De vocal groep “Saensation” brengt vanaf 19.00 uur kerstliederen ten gehore.

Voor kinderen is er een spannend donkere speurtocht uitgezet. Ze kunnen ook een kerststukje maken en hun eigen broodje bakken. In de theetuin kunnen de bezoekers zich opwarmen met warme dranken, soep en andere lekkernijen. LET OP: contante betaling. Geen pin aanwezig.

Aanvang 16.00 uur. Sluiting 20.00 uur. Vrij entree. De belichting wordt belangeloos verzorgd door: ProfGear Licht en Geluid, Kees Malingré.

De Heemtuin ligt in het Burg. In ’t Veldpark te Zaandam, direct ten zuiden van het Zaans Medisch Centrum. Parkeren nabij de heemtuin kan oostelijk van de tuin, nabij de IJdoornflat in de wijk Peldersveld, en westelijk van de tuin, aan de parallelweg van de Heijermansstraat of in de Rosmolenwijk. Meer info: heemtuin 075-6352185 beheerder Jeroen Buijs: j.buijs@zaansnatuurmilieucentrum.nl